Добре дошли в онлайн магазин С любов...♡

В онлайн  магазин С любов имате възможност бързо и лесно да изберете подходящ подарък за бебе или малко дете (0 месеца до 5-6 годинки). Може да избирате между качествени бебешки дрешки и книжки на български език.

 

 

Ето как работи:

В www.slyubov.com може да пазарувате като “Регистриран потребител” или като „Гост“.

С регистрация (посредством имейл и парола) си спестявате повторно въвеждане на данни и получавате допълнителни привилегии, като информация за специални оферти, отстъпки и др.

 • След като сте избрали желаните артикули, моля, проверете още веднъж съдържанието на кошницата и ако е необходимо, направете промени.

 • Ще получите автоматичен имейл с данните и номера на вашата поръчка. Ако не го откривате, проверете в „спам“ папка. Възможно е пощата ви да го третира като рекламно / „спам“ съобщение. При необходимост от уточняване на детайли по поръчката, наш консултант ще се свърже с Вас на посочения телефон за контакт.

 • Разходите по транспорта на поръчаната стока на стойност до 59 лв. са за сметка на клиента. Безплатна доставка за поръчки на стойност над 60 лв.

 • Предлагаме доставка с услугите на Спиди и Еконт.

 • Срок на доставка:

  Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни, след потвърждаване на поръчката, в зависимост от населеното място и начина на доставка. Имате възможност да заявите точна дата на която бихте желали пратката да бъде получена. В полето "Бележки към поръчката", моля, посочете датата на която желаете да бъде доставена пратката! Поръчки, постъпили през почивен ден, се обработват на следващия работен.

 • Колко време имате на разположение, за да си вземете пратката от офиса на куриера?

  ➢ 7 календарни дни, ако пратката е изпратена до офис на Спиди. ➢ 7 работни дни, ако пратката е изпратена до офис на Еконт.

 • Начин на плащане:

  Наложен платеж или Плащане с кредитна/дебитна карта

 • Всяка стока, закупена от www.slyubov.com, може да бъде върната или заменена в срок до 14 работни дни след датата на получаването й за сметка на купувача(клиента). Необходимо е стоката да бъде в търговския вид, в който е закупена и да няма нарушаване на целостта й.

За повече информация, моля, погледнете точка V от Общите условия за ползване на сайта.